REGULAMENT  2017

Concursul International de Muzica “ LIGA CAMPIONILOR “ va avea loc in zilele de 24-25 iunie 2017 in Statiunea Mamaia, din Judetul Constanta, in Piateta PERLA.

Competitia se desfasoara pe urmatoarele sectiuni :


I. MUZICA VOCALA - POP ROMANESC :

5 – 7 ANI

8 - 10 ANI

11 - 12 ANI

13 ANI

14 - 17 ANI

18 - 100 ANI

II. MUZICA VOCALA - POP INTERNATIONAL :

5 – 7 ANI

8 - 10 ANI

11 ANI

12 ANI

13 ANI

14 - 15 ANI

16 - 17 ANI

18 - 100 ANI

 III. MUZICA VOCALA - CREATIE

IV. MUZICA VOCALA – SECTIUNEA POPULARA

4 - 7 ANI

8 - 10 ANI

11 - 13 ANI

14 - 100 ANI

V. MUZICA VOCALA – SECTIUNEA ETNO

5 - 9 ANI

10 - 13 ANI

14 - 100 ANI

VI. MUZICA VOCALA - CLASICA

VII. MUZICA INSTRUMENTALA

5 - 11 ANI

12 - 100 ANI

VIII. SECTIUNEA RECITAL

NOU ! NOU ! NOU ! NOU ! NOU ! NOU ! NOU !

Sectiunea RECITAL

Te-ai gandit vreodata ca vrei sa apari, sa canti sau sa dansezi pe scena dar nu vrei sa fii jurizat si sa scapi de emotii ? Acum e sansa ta !

Poti intra in recital !

Am inventat special aceasta sectiune ... pentru cei care au trecut de un anumit nivel si care se gandesc ca nu mai vor in concurs ci ... sa participe in recital cot la cot cu vedetele !

Aici se poate inscrie orice artist, cantaret sau dansator, care doreste sa intre in recital la LIGA CAMPIONILOR cu cateva momente artistice iar selectia se face pe baza unui video sau link de pe youtube pe care il trimiteti pe :

mihai.traistariu@gmail.com

NU EXISTA TAXA DE PRESELECTIE !

In urma vizionarii video-ului trimis echipa organizatorica decide daca artistul in cauza poate sustine un recital la LIGA CAMPIONILOR !

 

Sectiunea CREATIE

Competitia va include compozitii originale. La CREATIE se poate inscrie orice compozitor care are o piesa proprie. Piesele pot fi oricat de vechi. Un compozitor poate intra cu mai multe piese in concurs, la fel cum si un interpret poate canta piesele mai multor autori.

Sectiunea MUZICA POPULARA

 La aceasta sectiune nu exista limita de varsta. Interpretii pot canta cu negativ, acompaniati sau acapella.

 Sectiunea MUZICA ETNO

 La aceasta sectiune nu exista limita de varsta.

INSCRIERI

 1. Inscrierile concurentilor au loc in perioada 15 martie - 23 iunie 2017 ;

2. Varsta minima de participare in concurs este de 5 ani. Se admit in competitie si grupuri ( mici sa
u mari ), trupe ( rock, dance, pop ), ansambluri, formatii. In acest caz, se va calcula media de varsta pt. a vedea la ce sectiune vor intra in concurs ; Nu exista limita de varsta ( pot veni in concurs si concurenti de 80 de ani ! ) ;

 ATENTIE ! Organizatorii NU se ocupa de cazarea si masa concurentilor ! Aici este strict treaba concurentilor si a insotitorilor acestora !

 3. Concurentii trebuie sa trimita pe adresa de e-mail :

 mihai.traistariu@gmail.com

  urmatoarele lucruri :

a)     FIŞA DE CONCURS, completata in intregime. Doritorii o gasesc dand click : AICI sau o pot solicita pe mail.  

b)    Buletinul sau certificatul de nastere al concurentului, pentru a vedea exact in ce categorie de varsta intra in competitie ;

c) O melodie cu vocea lor daca participa la sectiunea Muzica Vocala. Poate fi un link de pe Youtube sau un mp3 ! O filmare sau o inregistrare mp3 daca participa la sectiunea Instrumentala …

  d) Negativul / negativele melodiilor pe care le vor canta in cadrul competitiei ( in cazul sectiunilor de la Muzica Vocala ). In concurs se va face o banda de spectacol, pentru a se evita eventualele probleme de sunet. Melodiile nu trebuie sa depaseasca 4 minute !

 

 CONCURS

  Concursul International de Muzica " LIGA CAMPIONILOR " va avea loc in perioada 24 - 25 Iunie, 2017, in statiunea Mamaia.

Concurentii de la toate cele 7 sectiuni vor avea de interpretat melodiile LIVE, cu negativ sau acompaniati la un instrument ori cu band ( trupa pe spate ).

Premiile, pentru toate cele 7 sectiuni, vor fi acordate in seara fiecare seara. Vor exista doua GALE ale laureatilor : una pe 24 si una pe 25 iunie.

- in fiecare seara, se vor aduna toate notele juriului din care se vor scadea cea mai mica si cea mai mare nota ; totalul astfel obtinut va fi impartit la numarul total de jurati, mai putin doi ; aceasta va fi media finala a concurentului pentru sectiunea respectiva ;

ATENTIE !

Fiecare sectiune va avea Trofeu separat, corespunzator grupelor de varsta. Asadar ... 25 de trofee si un MARELE PREMIU.

Pentru MARELE PREMIU “ LIGA CAMPIONILOR 2017 “ pot intra in competitie doar concurentii care se inscriu la cel putin 3 sectiuni.

Titlul de MARELE PREMIU va fi desemnat concurentului cu cea mai mare medie in urma adunarii celor 3 medii de la sectiunile la care a concurat.

Daca un concurent participa la 4 sau mai multe sectiuni, pentru MARELE PREMIU se vor alege cele mai mari 3 medii obtinute de la toate sectiunile la care a participat ... si cu ele se va face media finala !