REGULAMENT  2018


Concursul National de Talente “ LIGA CAMPIONILOR “ va avea loc in zilele de 15 - 16 - 17 IUNIE 2017 pe scena amplasata in PIATETA PERLA, din Statiunea Mamaia, Judetul Constanta.
Competitia se va desfasura pe urmatoarele sectiuni ( vom imparti sectiunile pe grupe de varsta in clipa in care apar primele inscrieri ) :

1. MUZICA ROMANEASCA

2. MUZICA INTERNATIONALA

3. CREATIE MUZICALA

4. MUZICA POPULARA

5. ETNO

6. MUZICA VOCALA CLASICA

7. DANS

INDIVIDUAL

TRUPE

8. TEATRU

9. CREATIE LITERARA

10. TALENT INNASCUT

11. HITURI ROMANESTI

12. HITURI INTERNATIONALE

13. LA MARE, LA SOARE

14. CANTECE DE VARA

15. CAMPIONI

16. REMEMBER " MAMAIA "

17. VOCEA VERII

MASCULINA

FEMININA

18. MISS " LIGA CAMPIOPNILOR "

19. MISTER " LIGA CAMPIONILOR "

20. PUBLICUL ALEGE

21. GRUPURI

22. INSTRUMENTAL

23. SHOW-UL VERII

24. RECITAT

25. VIDEOCLIP

26. LA RECE ( ACAPELLA )

27. A VENIT VACANTA

28. VIS DE VARA

29. PIESE VECHI

ROMANESTI

INTERNATIONALE

30. VORBESTE MAREA

31. BANCURI, UMOR, CATERINCA ...

32. DIVERTISMENT

33. COSTUM DE POVESTE ( CU MOMENT ARTISTIC )

34. SUNT O MICA VEDETA

35. VOCEA DE 5 STELE

36. VOCEA DE RADIOINSCRIERI

1. Inscrierile concurentilor au loc in perioada 1 MARTIE - 14 IUNIE 2018 ;

2. Varsta minima de participare in concurs este de 4 ani. Nu exista limita de varsta ( pot veni in concurs si concurenti de 80 de ani ! ) ;

3. Concurentii trebuie sa trimita pe adresa de e-mail :

mihai.traistariu@gmail.com

urmatoarele lucruri :

a) FISA DE CONCURS, completata in intregime. Doritorii o pot descarca de
AICI, de pe site-ul oficial - rubrica Regulament ( www.ligacampionilor.com ) sau o pot solicita pe mail.
b) Buletinul sau certificatul de nastere, pentru a vedea exact in ce categorie de varsta intra in competitie ;
c) O melodie cu vocea concurentului daca participa la sectiuni unde canta. Poate fi un link de pe Youtube sau un mp3 ! Daca au un moment de teatru, poezie, dans, instrumental etc ... concurentii nu trebuie sa trimita niciun material inainte.
d) Negativul / negativele melodiilor pe care le vor canta in cadrul competitiei ( in cazul sectiunilor de la Muzica Vocala ). In concurs se va face o banda de spectacol, pentru a se evita eventualele probleme de sunet. De preferat ca melodiile nu trebuie sa depaseasca 4 minute !

e) o fotografie a concurentului ( trupei ) ca s-o postam pe pagina de Facebook a competitiei ;

f) Chitanta, fotografiata sau scanata, prin care concurentul dovedeste ca a platit taxa de sponsorizare de 150 de RON. Taxa va fi achitata intr-unul din conturile :

RO26 INGB 0000 9999 0134 2632 - deschis pe numele MIHAI TRAISTARIU, la ING Bank - Constanta, sucursala Dezrobirii
sau

RO51 BTRL 0140 1201 C684 30XX - deschis pe numele MIHAI TRAISTARIU, la Banca TRANSILVANIA, Constanta

Daca un concurent participa la o singura sectiune, taxa de sponsorizare este de 150 RON. Daca participa la doua sectiuni, plateste doar cate 125 Ron pentru fiecare sectiune, deci in total 250 Ron. Daca participa la trei sectiuni, plateste cate 100 Ron pentru fiecare sectiune, deci va avea de achitat doar 300 Ron. Daca participa la 4 sectiuni, va avea de achitat cate 90 Ron pentru fiecare sectiune in parte, deci in total ... 360 Ron. Daca participa de la 5 sectiuni in sus, va avea de achitat cate 80 Ron pentru fiecare sectiune in parte, deci in total ... 400 Ron, 480 Ron, 560 Ron etc.

SECTIUNEA RECITAL

Aceasta sectiune este special pentru cei care vor sa participe in recital cot la cot cu vedetele !
Aici se poate inscrie orice artist - cantaret, dansator etc, care doreste sa intre in recital la FESTIVALUL PRIMAVERII cu cateva momente artistice iar selectia se face pe baza unui video sau link de pe youtube pe care il trimiteti pe :

mihai.traistariu@gmail.com

La aceasta sectiune NU EXISTA TAXA DE PRESELECTIE !
In urma vizionarii video-ului trimis echipa organizatorica decide daca artistul in cauza poate sustine un recital la FESTIVALUL PRIMAVERII !
Daca ai fost ADMIS, taxa de sponsorizare este de 150 Ron pentru fiecare moment in parte !


SECTIUNEA " JURIUL COPIILOR "

Aici intra toti concurentii care se inscriu la cel putin 5 sectiuni ! Te-ai gandit vreodata ca e fain sa fii intr-un juriu ? Iata ca a sosit momentul ! Nu ai de facut nimic altceva decat sa-ti doresti acest lucru ! Daca te-ai inscris la cel putin 5 sectiuni din cele 35 ... vei intra automat in JURIUL COPIILOR ! Vei juriza doar sectiunile la care nu esti tu in concurs ! La cele trei Gale ... rezultatele voastre vor aduce premii in plus concurentilor ! Succes !


DESPRE SECTIUNILE DE CONCURS

1. MUZICA ROMANEASCA - piese in limba romana; se admit piese in alte limbi daca au compozitor roman;

2. MUZICA INTERNATIONALA - piese in alta limba decat in limba romana; se admit piese in limba romana daca au compozitor strain ( Tornero, Hora din Moldova etc );

3. CREATIE MUZICALA - aici concureaza TOT PACHETUL ( compozitia, textul, interpretarea ).

4. MUZICA POPULARA

5. ETNO - Lupii, Hora din Moldova, Canta cucu, Mocirita, Constantine Constantine etc. ATENTIE ! Nu confundati melodiile ETNO cu muzica populara ! De mult ori juriul depuncteaza concurentii care nu incadreaza corect melodia, asa ca intrati exact la sectiunea la care ar trebui sa fie melodia !

6. MUZICA VOCALA CLASICA - bas, bariton, tenor, contratenor, altista, mezzosoprana, soprana, soprana de coloratura ...

7. DANS - dans, dans, dans ...

8. TEATRU - un moment de teatru, de orice fel, care sa nu depaseasca 7 minute;

9. CREATIE LITERARA - concurentii vor prezenta un moment de poezie, proza scurta sau eseu. ( creatie proprie )

10. TALENT INNASCUT - muzica, dans, teatru, poezie, alte talente ...

11. HITURI ROMANESTI - piesa sa fie hit ( super ultra cunoscuta )

12. HITURI INTERNATIONALE - piesa sa fie hit ( super cunoscuta )

13. LA MARE, LA SOARE - aici intra orice moment artistic ( muzica, dans, teatru, poezie, alte talente ... )

14. CANTECE DE VARA - piese romanesti sau internationale, care se canta vara sau care au ca mesaj ... vara ...

15. CAMPIONI - aici intra orice moment artistic ( muzica, dans, teatru, poezie, alte talente ... ). Concurentul trebuie sa fi castigat macar o data in viata un premiu la vreun alt concurs de talente.

16. REMEMBER " MAMAIA " - Sa ne amintim, va rog, de slagarele cantate si lansate la Festivalul de la MAMAIA. Corina Chiriac, Catalin Crisan, Angela Similea, Marius Teicu, Mirabela Dauer, Aurelian Andreescu, Mihai Traistariu, Paula Seling, Nico si multi, multi altii si-au lansat piesele la FESTIVALUL MAMAIA. Le gasiti pe toate pe Youtube.

17. VOCEA VERII - voce, frate ! Vrem sa auzim VOCE !

18. MISS " LIGA CAMPIONILOR " - nu conteaza daca esti cantacioasa sau dansezi ori n-ai niciun talent; poate vrei sa ne arati cat esti de frumoasa si atat; juriul va urca pe scena toate concurentele inscrise si le va pune 5 intrebari; le vom stabili dinainte si le vom publica, astfel incat sa vii cu raspunsurile de acasa; e alegerea ta sa prezinti si un moment artistic; noi asa am vrea !

19. MISTER " LIGA CAMPIONILOR " - idem MISS, doar ca pentru baieti;

20. PUBLICUL ALEGE - aici vom posta pe pagina oficiala a concursului (
www.facebook.com/Liga.Campionilor  ) un link de pe youtube pe care ni-l trimiti tu ! Din secunda in care apare pe Facebook ... lumea va da SHARE, COMMENT SAU LIKE postarii noastre ! Pe 15 iunie, la ora 18.00 dam STOP si numaram voturile !
Un SHARE = 10 puncte, un comentariu = 5 puncte, un Like ( orice emoticon ) = 1 punct. Succes ! Si la aceasta sectiune dam Trofeu, premiul I, II, III etc. Trofeul sectiunii primeste 10 pe linie, locul I primeste 9,90, locul al II-lea = 9,80 si tot asa. Media il ajuta in cazul in care concureaza pentru MARELE PREMIU !

21. GRUPURI - muzica rock, muzica pop, muzica dance ... sau grupuri de dans, ansambluri, trupe etc. Nu conteaza. Fie ca-i muzica, dans sau vreo trupa de teatru ... Sa fie mai multi pe scena !

22. INSTRUMENTAL - e admis in concurs orice instrument : pian, vioara, chitara etc

23. SHOW-UL VERII - fa show daca esti in stare ! Canta, danseaza sau ... distreaza-ne in felul tau !

24. RECITAT - recitam o poezie scrisa de noi sau ... de un autor celebru ori mai putin cunoscut ...

25. VIDEOCLIP - sunt sute de cantaciosi care au deja cate un videoclip filmat ! E ... PENTRU VOI ! Hai sa va promovati videoclipul ! Vom folosi un proiector, vom face intuneric si toata sala va urmari videoclipurile pe ecran ! Artistul va presta pe scena in paralel cu vizionarea videoclipului !

26. LA RECE ( ACAPELLA ) - aici cantam o piesa FARA NEGATIV sau acompaniament. La liber ! Sa se auda vocea CAT CUPRINDE !

27. A VENIT VACANTA - muzica, dans, teatru, poezie, alte talente ...

28. VIS DE VARA - muzica, dans, teatru, poezie, alte talente ...

29. PIESE VECHI - ne-am dori tare mult ca, la aceasta sectiune, sa auzim piesele ascultate de parintii sau chiar bunicii vostri ! Sa fie dinainte de anul 2000.

30. VORBESTE MAREA - muzica, dans, teatru, poezie, alte talente ...

31. BANCURI, UMOR, CATERINCA - ce tare ar fi sa se umple toata Piateta Perla la auzirea bancurilor tale ! Ai maximum 5 minute la dispozitie sa ne convingi ! Tu alegi ce spui, ce faci, ce bancuri zici !

32. DIVERTISMENT - aici poate intra orice moment care face SHOW ( muzica, dans, teatru, poezie, contorsionism etc ) ...

33. COSTUM DE POVESTE ( CU MOMENT ARTISTIC ) - adu pe scena un moment artistic si nu uita sa te imbraci intr-o costumatie iesita din tipar !

34. SUNT O MICA VEDETA - muzica, dans, teatru, poezie, alte talente ...

35. VOCEA DE 5 STELE - la aceasta sectiune intra orice piesa care-ti pune in valoare vocea ( aici se dueleaza si fete si baieti ); Cea mai mare medie de la aceasta sectiune va primi titlul de VOCEA DE 5 STELE; Urmatoarea medie ... VOCEA DE 4 STELE si tot asa ...

36. VOCEA DE RADIO - avem in juriu oameni care te-ar putea ajuta in acest sens; arata-ne ca poti si tu sa fii un artist numai bun de difuzat la radio !


 

CONCURS

Concursul de talente " LIGA CAMPIONILOR " va avea loc in perioada 15 - 16 - 17 IUNIE 2018, pe scena din aer liber, amplasata in piateta Perla, din statiunea MAMAIA. Da ! Adica fix in mijlocul turistilor veniti la mare, la soare ! In toate cele 3 zile vom incepe concursul la ora 10 dimineata si vom incheia toate cele 3 seri cu cate o GALA a laureatilor !
Concurentii de la toate sectiunile de muzica vor avea de interpretat PE VIU, cu negativ, acompaniati la un instrument, cu band ( trupa pe spate ) sau chiar acapella daca sunt la sectiunea muzica vocala. Cei de la alte sectiuni vor veni cu materialul audio ( daca exista asa ceva ) pe stick sau cd.
Cei care se inscriu cu momente de teatru, poezie, dans, instrument, videoclip ... daca au nevoie de ceva pe scena ... trebuie sa ne anunte din timp ... ca sa ne putem pregati !
Premiile, pentru toate cele 36 de sectiuni, vor fi acordate in fiecare seara. Vor exista trei GALE ale laureatilor : pe 15, pe 16 si pe 17 iunie. In fiecare seara, se vor aduna toate notele juriului din care se vor scadea cea mai mica si cea mai mare nota ; totalul astfel obtinut va fi impartit la numarul total de jurati, mai putin doi ; aceasta va fi media finala a concurentului pentru sectiunea respectiva ;
ATENTIE !
Fiecare sectiune va avea Trofeu separat, corespunzator grupelor de varsta. Asadar ... va asteapta peste 50 de trofee si un MARELE PREMIU.
Pentru MARELE PREMIU “ LIGA CAMPIONILOR 2018 “ pot intra in competitie doar concurentii care se inscriu la cel putin 3 sectiuni din totalul de 36.
Titlul de MARELE PREMIU va fi desemnat concurentului cu cea mai mare medie in urma adunarii celor 3 medii de la sectiunile la care a concurat. Acesta va fi acordat in ultima seara de concurs, in cadrul GALEI de pe 17 iunie.
Daca un concurent participa la 4 sau mai multe sectiuni, pentru MARELE PREMIU se vor alege cele mai mari 3 medii obtinute de la toate sectiunile la care a participat ... si cu ele se va face media finala !

ATENTIE ! Organizatorii NU se ocupa de cazarea si masa concurentilor ! Aici este strict treaba concurentilor si a insotitorilor acestora !

Totusi ...
Daca doriti cazare ieftina, va recomandam sa ne contactati intrucat cunoastem proprietarul un bloc care inchiriaza apartamente in Constanta, foarte aproape de MAMAIA, la un pret mai mult decat convenabil ! Poate nu doriti sa stati la hotel. Aceste apartamente sunt la 2 minute cu masina de statiunea MAMAIA iar la 20 de secunde de bloc se afla o autoservire cu mancare excelenta.
Sau ... daca aveti masina si vreti sa stati in vacanta cateva zile ... va recomandam CASA NANU din Eforie Nord (
www.casananu.ro ). Are 30 de camere, de 2 si 3 persoane, foarte curate, dotate cu aer conditionat, WI-FI etc ... iar daca spuneti ca veniti din partea noastra ( Mihaela Florea sau Mihai Traistariu - si precizati ca e special pentru festival ) cu siguranta o sa va faca un pret minim.


FISA DE INSCRIERE
„ LIGA CAMPIONILOR ”

ROMÂNIA
E-mail :
mihai.traistariu@gmail.com  
Site oficial : www.LigaCampionilor.com 


Nume, prenume ( Nume de scena ) : _______________________________

Data nasterii : _________________________________________________

Localitatea : __________________________________________________

Nr. telefon : ___________________________________________________

E-mail : ______________________________________________________


Sectiunile la care ma inscriu in concurs :